VIDEO: GALA DE PREMIERE a Concursului Național de Interpretare a Cântecelor Populare Maghiare „Őszirózsa”
VIDEO: GALA DE PREMIERE a Concursului Național de Interpretare a Cântecelor Populare Maghiare „Őszirózsa”
Posted by admin on 22nd October 2018
| 474 views

Concursul Național de Interpretare a Cântecelor Populare Maghiare „Őszirózsa” pentru ciclul primar și gimnazial – ediția 2018, inclus în calendarul activităților educative naționale finanțate de către Ministerul Educației Naționale, a ajuns la ediția a X-a. Având în vedere că noul cămin cultural de află în construcție, organizatorii din Dumbrăvița au decis ca deschiderea oficială a concursului dar și premierea elevilor, să fie organizată în sală polivalentă din comună.

După ce au trecut de concurs și au scăpat de emoții, copiii au vizionat o animație 3D în Iulius Mall Timișoara, iar seara au asistat la o adevărată gală unde fiecare a primit un premiu pe măsura prestației. La concursul național din Dumbrăvița au sosit câștigătorii etapelor județene din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu și Timiș. Juriul a fost compus din specialiști din Timișoara, Târgu Secuiesc, Deva, Satu Mare, Miercurea Ciuc, Cluj-Napoca, Szentes și Nyíregyháza (Ungaria)

Pe lângă Ministerul Educației Naționale, Consiliul Local și Primăria din Dumbrăvița, evenimentul a fost susținut și de de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Şcoala Gimnazială Dumbrăviţa, Consiliul Judeţean Timiş dar și numeroase instituții și fundații din Ungaria.

 

oszirozsa

Comments

comments