Prima amendă pentru câini vagabonzi pe străzile Dumbrăviței
Prima amendă pentru câini vagabonzi pe străzile Dumbrăviței
Posted by Artemia Buta on 23rd November 2018
| 464 views

Societatea care se ocupă de câinii vagabonzi a mai adunat astăzi din comună, la indicațiile Poliției Locale, încă 10 câini fără stăpân. Acțiunea a avut loc pe străzile: Venus, Simfoniei, Ion Creangă, Poeziei, Budapesta, Complexul Nordic Residence, Lalelelor și Brasilia. Cei mai mulți dintre câinii adunați sunt de talie mare.

Unul dintre câini a fost revendicat pe loc de către stăpânul său, care a ieșit pe stradă ca să îl recupereze, spre surpriza hingherilor și a polițiștilor locali. De o surpriza și mai mare a avut însă parte proprietarul animalului pentru că i s-a aplicat și lui amendă pe loc. Asta pentru că situația s-a repetat intocmai ca și săptămâna trecută, la precendenta acțiune de strângere a câinilor de pe stradă: aceeași persoană de pe strada Brasilia a revendicat patrupedul pe care astăzi, din nou, hingherii l-au prins pe stradă. Amenda, deloc de neglijat, este cuprinsă între 400 și 800 de lei.

Acțiunile de acest gen continuă și cetățenii por sesiza prezența câinilor vagabonzi pe pagina de facebook a primăriei Primaria Dumbravita – Timis sau pe site-ul politialocaladumbravita.ro

Comments

comments