Rally-Kart Dumbravita 2015: Spectacol automobilistic pe asfalt si macadam!
Rally-Kart Dumbravita 2015: Spectacol automobilistic pe asfalt si macadam!
Posted by Andrei Guler on 3rd July 2015
| 1686 views

Cu doar o săptămâna înainte de Cupa României la Automobilism și Karting, comuna Dumbrăvița a găzduit pentru a patra oară consecutiv o etapa din campionatul de Automobilism și Karting Timiș, organizator fiind ACR Timiș prin Comisia Națională de Automobilism și Karting Timiș.

Așadar în etapa din Dumbrăvița, la Clasa 1 s-a impus Remus Iancu, cel care l-a depășit pe Marius Giurisici, noua achiziție a celor de la AS Dumbrăvița, dar și pe “vulpoiul” Alexandru Krepelka. La Clasa 2 a câștigat Romain Gilles, iar la Clasa 3 Doru Răbușanu s-a dovedit a fi cel mai rapid. La întrecerea debutanților Mihai Preunca a fost mai rapid ca Darco Pelici, iar în cursa juniorilor s-a evidențiat Cristian Șugar. În clasamentul special feminin Alina Popa s-a bucurat pentru prima treaptă a podiumului.

automobilism

Chiar dacă a forțat puțin revenirea pe pistă – după o accidentare la braț -, localnicul Victor Nagy s-a impus categoric la clasa super sport juniori la karting. Mario Iordache a terminat pe primul loc la seniori, depășind-o chiar pe experimentata Isabela Isac. Eduardo König de la Deta Karting Club a câștigat Clasa Sport Puffo.

În clasamentul contând pentru clasamentul general la automobilism Schoko Baroque-Constructim Racing Team a câștigat 13 puncte, urmată de AS Dumbrăvița cu 8 puncte acumulate.

Comments

comments