RALLY-KART DUMBRĂVIȚA a ajuns la a 8-a ediție – Organizatorii au pregătit suprize pentru public
RALLY-KART DUMBRĂVIȚA a ajuns la a 8-a ediție – Organizatorii au pregătit suprize pentru public
Posted by arpad on 20th July 2018
| 367 views

In data de 21.07.2018 in comuna Dumbravita va avea loc etapa a VI-a din Campionatul  de Automobilism & Karting Timis 2018, sub denumirea “RALLY-KART DUMBRAVITA 2018” in organizarea Asociatiei Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R. Timis.

Mentionam ca acest gen de concurs, automobilistic si de karting, ca etapa intr-un campionat, este la a 8-a editie in comuna, si prin aceasta Dumbravita este printre singurele asezari rurale din Romania, in care a devenit o traditie organizarea integrala a unei competitii de rally-kart, avand un loc bine stabilit in selectul cerc de localitati romanesti organizatoare de raliuri – se arata in comunicatul transmis de Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting-A.C.R. Timis.Afis Raliu_dumbravita_2018-1
Vor fi 3 sectiuni: circuit viteza urban + drift +karting. Fiecare sectiune va disputa 2 manse, in clasament conteaza mansa cea mai buna. Pe o masina de concurs pot participa si 3 concurenti.
De asemenea, organizatorii au pregatit si suprize pt. public: rally experience, taxi drift, si marele premiu pt. cel mai fidel spectator, care se va trage la tombola, un zbor cu avionul deasupra Dumbravitei.

Informatii la tel.0723.512.927 zilnic intre orele 09.00-16.00.

Comments

comments