Rezultate excelente pentru elevii dumbrăvițeni la Evaluarea Națională
Rezultate excelente pentru elevii dumbrăvițeni la Evaluarea Națională
Posted by Corina Cocoreanu on 20th June 2018
| 336 views

La Școala Gimnazială din Dumbrăvița, s-au afișat rezultatele de la Evaluarea Națională care a avut loc săptămâna trecută.

Directorul acestei instituții, Adrian Nicola, a declarat pentru Dumbrăvița TV că, este mulțumit de rezultatele copiilor, având în vedere faptul că subiectele au fost mult mai dificile față de cele de la Evaluarea Națională de anul trecut și procentul de promovabilitate a fost unul foarte bun. Astfel că, elevii dumbrăvițeni au promovat în procent de 90%, față de nivelul de promovabilitate la nivel de județ Timiș, care a fost de 67%.

La Școala Gimnazială din Dumbrăvița, din 50 de copii înscriși la Evaluarea Națională, 45 de elevi au obținut note peste 5.00, iar cea mai mare notă a fost de 9.95.

În cursul zilei de marți 19 iunie, elevii au putut să își depună contestațiile, urmând ca în data de 23 iunie 2018 să fie afișate noile rezultate.

Școala Gimnazială din Dumbrăvița se mai poate lăuda cu faptul că, din rândul elevilor de clasa a 8-a , ai școlii, niciunul nu a rămas corijent, astfel că nivelul acestei instituții de învățământ este unul ridicat.

scoala-online

Comments

comments