SĂRBĂTOARE în Sala Polivalentă: Dumbrăvița s-a calificat mai departe în cupele europene
SĂRBĂTOARE în Sala Polivalentă: Dumbrăvița s-a calificat mai departe în cupele europene
Posted by arpad on 30th October 2017
| 377 views

VIDEO – Duminica toată suflarea sportivă din Dumbrăvița a sărbătorit calificarea echipei feminine de tenis de masă în turul 3 al ETTU CUP. ACS Dumbrăvița – alcătuită din Izabela Lupulesku, Andreea Valentina Dospina-Zanfir, Mihaela Roxana Dospina și Andreea Balint – și-a surclasat net adversarii în Sala Polivalentă din localitate.  Astfel, în prima zi de concurs, sportivele antrenate de Nicoleta Husar au învins cu 3:1 echipa Dozy den Helder din Olanda, apoi a dispus de Kocasinan Belediyesi Spor Club (Turcia) cu un neverosimil 3:0. Duminica, în ultima confruntare dumbrăvițencele au învins și echipa greacă AO DAO Tavrou cu 3:0.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Tavrou-Kocasinan 2:3, Dozy-Tavrou 3:1, Kocasinan-Dozy 0:3. În urma rezultatelor d.in Grupa B ACS Dumbrăvița și Dozy Den Helder s-au calificat în faza următoare în cadrul ETTU CUP.

“Am avut trei meciuri grele, în primul rând cu echipa din Olanda. Întâlnirea a durat mai bine de trei ore și într-un final ne-am luat revanșa, pentru că în urmă cu trei ani am pierdut noi cu 3:2. Fetele s-au mobilizat foarte bine, chiar și cu noua noastră achiziție, cu Izabela Lupulesku, cea care la început a avut trac.  Ea a jucat pentru prima dată la noi acasă și s-a nimerit să fie și într-o competiție europeană. A urmat meciul cu cei din Turcia, cu două jucătoare cam incomode pentru că jucau cu material cu zimți pe partea de rever, dar lucrurile s-au terinat cu bine și am câștigat cu 3:0. Duminică am câștigat și cu reprezentanta Greciei, chiar dacă românca Andreea Clapa putea să ne incomodeze, dar fetele deja cunosc tactica ei și au reușit să-și pună în valoare jocul lor” – a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.  

DumbravitaTV.ro

Comments

comments