Schimbare de lider în LIGA 4!!! ACS Dumbrăvița – Timișul Șag 2-0
Schimbare de lider în LIGA 4!!! ACS Dumbrăvița – Timișul Șag 2-0
Posted by arpad on 12th March 2018
| 423 views

ACS Dumbrăvița a reușit să ia revanșa în fața rivalei CS Timișul Șag. Sâmbătă dimineața – pe terenul aproape impracticabil de pe strada Mihai Eminescu – gazdele au reușit să se impună în meciul contând pentru etapa 18 din campionatul Ligii a 4-a a județului Timiș. Prima ocazie de gol a aparținut alb-verzilor, când în minutul 13 golgheterul Pecarov, care a reluat din careu puţin peste transversală. Zece minute mai târziu și oaspeții ratează șansa de a deschide scorul: lovitura liberă executată de Bogdan a ocolit milimetric poarta apărată de Mikloș. Cu doar nouă minute înainte de pauză, în minutul 36, gazdele au reușit deschiderea scorlui după ce Alexandu Manea, arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri. Nanu a avut curajul necesar pentru executarea penalty-ului, iar ex-ripensistul nu a ratat, 1:0. Până la finalul reprizei dumbrăvițenii au mai avut două ocazii uriașe însă scorul a rămas deschimbat.

În al doilea mitan Dumbrăvița s-a bazat mai mult pe contraatac, iar Șagul s-a concentrat pe flancuri. După mai multe ocazii de a se desprinde, în minutul 60 gazdele reușesc să ducă scorul la 2:0. Szalkai a centrat periculos în faţa porţii iar Rus a pus latul perfect și l-a învins pe experminetatul Burtic. Până la finalul meciului, echipele s-au întrecut în goluri anulate. În minutul 67, după o centrare lateral stânga, Raţiu a reuşit să marcheze, dar centralul a anulat golul pentru că timișeanul a marcat cu mâna. Dumbrăvițeanul Silaghi a marchat și el în minutul 84, însă Alexandu Manea anulat golul pentru un fault anterior.

ACS Dumbrăviţa a început partida cu Arpad Miklos în poartă, jucători de teren Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Briciu, Stancu, Centea, Nanu, Rus, Pecarov. Au intrat pe parcurs Oancia, Ștefan, Filimon și Silaghi, Antrenor principal: Sorin Bălu.

CS Timişul Șag a început partida în formația Burtic – Palade, Artimon, Bobu, Damian, Bud, Butura, Roşu, Costescu, Bogdan, Raţiu. A mai jucat Racoceanu, Anghel, Vladuți Râmneanțu. Antrenor principal: Iulian Muntean.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Alin Botaş şi Alexandru Filip. Observatori: Iulian Spătaru şi Claudiu Păsculescu.

Derby-ul a fost câștigat meritat de gazde, iar fotbaliștii s-au descătușat la finalul partidei scandând “Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? *Újszentes, *Újszentes” Jucătorii, stafful tehnic, împreună cu sutele de spectatori au arătat că ar fi cazul ca cei din Consiliul Local Dumbrăvița să aloce fonduri pentru construirea unui stadion care să permite desfășurarea partidelor în mod civilizat.

*Újszentes denumirea în maghiară a comunei Dumbrăvița

Comments

comments