Schimbări importante în cadrul companiilor RUS-SAVITAR și CASA RUSU din Dumbrăvița
Posted by arpad on 17th September 2019

Greenbridge Partners, un fond de invesții global cu sediul la Londra, a luat decizia de a investi într-o participație majoritară în Rus-Savitar, producător și retailer integrat de top din sectorul de mobilă din România, cu sediul social în comuna DUMBRĂVIȚA, județul Timiș. Familia fondatoare, reprezentată prin Cristian Rusu, va continua să conducă operațiunile in calitate de coproprietar.

“Casa Rusu va continua să își consolideze reputația pentru calitate excelentă și design atrăgător, la prețuri accesibile”, a spus Cristian Rusu, CEO al Rus-Savitar.

Înființată în 1994 ca retailer de mobilă, compania s-a extins rapid și a investit peste 35mil Euro în dezvoltarea de facilități de producție și logistică. Rus-Savitar are în prezent cea mai mare capacitate de procesare de PAL din România, iar Casa Rusu operează o rețea de 21 de magazine cu format mare, având o suprafață de peste 60.000 mp.

“Investiția în Rus-Savitar urmărește strategia Greenbridge de a dezvolta parteneriate cu antreprenori vizionari și orientați spre rezultate, precum Cristian Rusu. Punând împreună competențele noastre, dorim să creăm un campion regional in Europa Centrală și de Est în zona de mobilier pentru casă”, a declarat Ola Rollén, partener fondator al Greenbridge.

“Alături de un investitor financiar internațional cu experiență precum Greenbridge, avem oportunitatea de a scrie un capitol nou în istoria grupului Casa Rusu. Prin utilizarea capacității extinse de producție, ne propunem să creștem portofoliul de produse și inovația, precum și să dezvoltăm rețeaua de magazine, astfel încât să aducem valoare și să fim mai aproape de clienții noștri”, a adăugat Rusu.

dumbravitatv.ro