Se înăspresc controalele pe troleibuzele M14!
Se înăspresc controalele pe troleibuzele M14!
Posted by arpad on 12th June 2018
| 358 views

În săptămâna 04.06 – 08.06.2018, activitatea de control a Societății de Transport Public Timișoara (STPT) s-a desfășurat pe toate liniile de transport în comun și a avut drept scop verificarea titlurilor de călătorie. Pe lângă aceasta, agenții STPT au avut în vedere și gradul de curățenie din vehicule, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor, precum și urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun. De asemenea, având în vedere că STPT a lansat de curând o nouă modalitate de plată a călătoriei și anume, plata prin aplicația 24 pay, agenții au avut în vedere și informarea publicului călător asupra acestui nou sistem, precum și modul de funcționare.m14 dumbravita timisoara

În data de 08.06.2018, la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii noștri împreună cu subofițerii din această structură au desfășurat o amplă acțiune care a vizat prevenirea furturilor din bagaje, genți sau buzunare. Acțiunea a constat în special prin îndrumarea călătorilor cum să se ferească și să își protejeze bunurile împotriva hoților, respectiv identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute că desfășoară o activitate infracțională.

În comunicatul de presă transmis redacției se menționează că aceste acțiuni vor avea un caracter permanent și se vor desfășura pe toate liniile de transport în comun. Dorim astfel să mulțumim agenților din cadrul Secției 1 și a Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității pentru implicarea în realizarea acțiunii. În această săptămână, 11.06. – 17.06.2018, vor continua activitatea de control al titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun, precum și informarea călătorilor asupra sistemelor de achiziționare a titlurilor de călătorie, dar și obligațiile ce le revin atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, se va continua activitatea de prevenire și combatere a furturilor.

Comments

comments