STPT va demara o campanie de conștientizare a călătorilor privind obligativitatea validării cardurilor
STPT va demara o campanie de conștientizare a călătorilor privind obligativitatea validării cardurilor
Posted by arpad on 22nd May 2018
| 438 views

În săptămâna 14 – 20.05.2018, activitatea de control s-a desfășurat pe toate liniile de tramvai și pe liniile principale de autobuz și troleibuz. Acțiunea a avut în vedere validarea tuturor titlurilor de călătorie, urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun, funcționarea instalațiilor de climatizare, precum și starea validatoarelor – se arată în comunicatul de presă transmis de Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).m14 dumbravita timisoara
În săptămâna precedentă, acțiunea de combatere a grupurilor de hoți din stații și din mijloacele de transport în comun a continuat. S-a descurajat accesul persoanelor care practicau cerșetoria, precum și a persoanelor care intenționau să circule fraudulos, acestea fiind coborâte din vehicule. În total au fost aplicate un număr de 26 de sancțiuni contravenționale.

În săptămâna 21 – 27.05.2018, agenții STPT vor continua verificarea titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun și se va demara o campanie de conștientizare a călătorilor privind obligativitatea validării cardurilor indiferent de tipul de abonament sau gratuitate. De asemenea, STPT roagă publicul călător, în cazul în care observă validatoare nefuncționale să anunțe Dispeceratul Central, la numărul de telefon 0356 803 716, unde să specificați numărul vehiculului și sensul de deplasare al acestuia.

Comments

comments