TÂRG PENTRU MIRESE: La început de an dumbrăvițenii se gândesc la nuntă
TÂRG PENTRU MIRESE: La început de an dumbrăvițenii se gândesc la nuntă
Posted by arpad on 11th January 2018
| 543 views

Cum vremea de afară ne face să uităm de iarnă, dumbrăvițenii au energie pentru mai mult și își planifică nunțile. În week-end, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAfT), peste 100 de furnizori de servicii de nuntă au pregătit oferte tentante pentru tinerii însurăței. Și pentru că Timișoara dă startul sezonului de nuntă, Bogdan Vlădău cu frumoasa sa logodnică vor deschide târgul și vor proba costumul de mire și rochia de mireasă, nu de alta dar anul acesta vor face marele pas și e bine să fie pregătiți din timp.targ de mirese
Atmosfera va fi animată de Flick și Popescu. Ei au chiar stand în târg și le vor compune mirilor texte pentru invitațiile de nuntă sau poezii personalizate pentru cereri în căsătorie.

Serviciile ce le veți găsi sunt complete. Mirii vor putea contracta restaurantul, muzica, fotograful, decorațiunile, cofetăriile, își vor putea cumpăra rochia, costumul, bijuteriile, pantofii și tot ce este necesar ca evenimentul lor să fie unul așa cum și l-au dorit.

Târgul se deschide vineri, orele 13.00 iar prezentarea de rochii de mireasă și costume de mire va avea loc sâmbătă, ora. 17.00. Toți cei prezenți la prezentare vor putea participa la tombola târgului și vor putea câștiga rochia mult visată, costumul dorit sau de ce nu, o cină romantică și un buchet de flori.

Program:
Vineri 13.00- 20.00
Sâmbătă 10.00 – 20.00
Duminică 10.00 – 18.00

Comments

comments