Timișoreana a continuat aniversarea a 300 de ani de la înființarea primei fabrici de bere de pe teritoriul României
Timișoreana a continuat aniversarea a 300 de ani de la înființarea primei fabrici de bere de pe teritoriul României
Posted by arpad on 1st October 2018
| 272 views

Timisoreana300Începută în 1718, odată cu înființarea primei fabrici de bere de pe teritoriul României la ordinal Principelui Eugeniu de Savoya, povestea celei mai îndrăgite beri din România merge mai departe. În cadrul seriei de momente aniversare organizate cu ocazia împlinirii a 300 de ani de tradiție în arta fabricării berii din România, Timișoreana a adus în această săptămână în Timișoara 5 caravane și mai multe activități surpriză în diferite locații din oraș, de care s-au bucurat câteva mii de timișoreni.

Caravana “Timișoreana – Drumul butoaielor” care a început în luna august să îi cinstească pe românii din peste 50 de orașe ale țării, a ajuns în această săptămână în Timișoara.

Pentru a marca 300 de ani de la înființarea primei fabrici de pe teritoriul României, Timișoreana a continuat seria evenimentelor aniversare din Timișoara, începută în luna mai a acestui an și a pregătit pentru timișoreni 5 caravane, care s-au aflat în mai multe locuri din oraș, în perioada 26 – 27 septembrie:
–          Shopping City – intrarea de la Carrefour;
–          Iulius Mall – Curtea de Onoare;
–          Platou Bega – lângă magazinul Bega;
–          În Piața 700 – în proximitatea clădirilor City Business Centre și
–          În Complexul studențesc – pe aleea studenților.

”Caravanele Timișoreana au parcurs deja jumătate din țară și s-au reunit în această săptămână aici, în Timișoara, locul în care acum 300 de ani a început frumoasa poveste Timișoreana. Peste 10 generații de maeștrii berari și timișoreni au dus mai departe tradiția Timișoreana pe care, în aceste zile, ne-am dorit să o celebrăm așa cum se cuvine. I-am cinstit pe timișoreni, și împreună am sărbătorit cei 300 de ani în care povestea a mers mai departe”, declară Iulia Dobre, Senior Brand Manager Timișoreana.

De-a lungul celor 300 de ani de existență a uneia dintre cele mai moderne fabrici de bere de pe teritoriul României, au avut loc mai multe evenimente de referință. Cu investiții și noi tehnologii, fabrica de bere din Timișoara a avut parte de o evoluție notabilă, cuantificabilă și de o creșterea vânzărilor, ajungând și menținându-se în topul preferințelor consumatorilor români, de peste 10 ani.

Cei 300 de ani de existență sunt sărbătoriți pe tot parcursul anului 2018, atât prin activități și campanii, cât și prin reclame dedicate, o serie de ambalaje cu logo-ul aniversar, dar și o serie de proiecte speciale.

DumbravitaTV.ro
 

Comments

comments