Tura ciclista banateana revine cu un traseu de 60 km
Tura ciclista banateana revine cu un traseu de 60 km
Posted by arpad on 9th August 2016
| 959 views

Verde pentru Biciclete organizează sâmbătă, 13 august 2016, cea de-a treia tură bănățeană din acest an. Locul de întâlnire este Stația de autobuz din fața A.E.M , ora 08:00.

Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 08:30 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădure Șag – Lunca Timișului – Flonta în Giroc oprire finală. Lungimea traseului este de aproximativ 60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6,5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.tura banateana

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştiide protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Articolul complet: livetimisoara.ro

Comments

comments