Vești bune pentru infrastructura din Dumbrăvița!
Vești bune pentru infrastructura din Dumbrăvița!
Posted by Corina Cocoreanu on 13th March 2019
| 471 views

Primăria Dumbrăvița anunță că, în cursul zilei de astăzi, a avut loc predarea de amplasament pentru 6 străzi cuprinse în contractul cu societatea PORR Construct S.R.L., contract care  prevede dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru două loturi de străzi.

Cele 6 străzi sunt: Ion Creangă (Lot I), Iza (Lot II), Centaur (Lot II), Baka (Lot II), Mihail Sadoveanu (Lot I) și Pictorilor (Lot II).Dezvoltarea infrastructurii rutiere constă în modernizarea și asfaltarea străzilor, fapt ce cuprinde  turnarea a 2 straturi de asfalt, montarea de rigole, acostamente, acces la proprietate și marcaje rutiere( orizontale și verticale).

De asemenea, administrația locală precizează că lucrările vor fi achitate cu fonduri de la bugetul local (5.135.432,31 lei pentru Lotul I și 4.517.617,15 lei pentru Lotul II) iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 11 luni de la predarea amplasamentului. Drumurile nu vor fi realizate în ordinea enumerată în cuprinsul loturilor.

Societatea PORR Construct SRL este o filială controlată în proporție de 100% de către Porr Bau GmbH, una dintre cele mai mari companii de contrucții din Austria, care oferă și servicii complete în contrucții de clădiri, construcții civile și infrastructură.

Primăria Dumbrăvița avea cuprins în planul de dezvoltare a infrastructurii rutiere și un al treilea Lot de străzi. Licitația pentru atribuirea lucrării a fost însă contestată, așa că va putea semna un contract pentru lucrări doar în momentul soluționării contestației.

Lotul 3 cuprinde 11 străzi: Lehart Ferencz, Rembrandt, Alexandru Movilă, I. L. Caragiale, Tisa, Arhimede, Piersicului, Albastrosului, Arany Janos, Ludovic Spiess și Joseph Haydn.

Comments

comments