VIDEO: 1 iunie animă întreaga suflare din Dumbrăvița
VIDEO: 1 iunie animă întreaga suflare din Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 1st June 2018
| 322 views

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița în parteneriat cu RMSS Media, organizează în Centrul Civic al comunei, o serie de activități care mai de care mai atractive, dedicate celor mici.

Ziua a început cu un concurs de role și biciclete care s-a desfășurat lângă Sala Polivalentă, urmat de o serie de competiții sportive dedicate copiilor. Fotbal, handbal, tenis de masă, sunt sporturile de care copiii s-au putut bucura astăzi.

De asemenea, cei mici vor avea ocazia să se distreze pe tot parcursul acestei zile, cu momente de teatru pentru copii, jocuri interactive dirijate de animatori pentru copii, parc de distracții, muzică, ateliere de artă și creație, workshop de fotografie cu telefonul și multe altele.

Tot astăzi, începând cu ora 15:00, în jurul școlii din Dumbrăvița, Secția Maghiară a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița,organizează o serie de activități dedicate copiilor. Astfel că, cei mici se vor putea bucura de muzica orchestrei “Bum Bum” din Budapesta, vor mânca vată pe băț și înghețată, se vor întrece cu bicicletele și vor avea o expoziție de desene în aer liber.

Așadar, dragi părinți, bunici și copii, Dumbrăvița vă așteaptă la distracție și bucurie pe tot parcursul acestei zile minunate.

34066877_10212456366191351_1520166295318822912_n

Comments

comments