VIDEO: A început școala!
VIDEO: A început școala!
Posted by Corina Cocoreanu on 10th September 2018
| 230 views

Data de 10 septembrie  2018, marchează începutul noului an școlar 2018-2019, pentru învățământul preuniversitar. Așadar, astăzi la ora 9:00, curtea Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, a găzduit festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Festivitatea a început cu intonarea imnului național, după care preoții celor trei confesiuni importante din comună – ortodoxă, catolică și reformată, au rostit rugăciuni de binecuvântare pentru noul an școlar. La eveniment au fost prezenți, primarul Victor Malac, viceprimarul Arpad Miklos, directorii școlii, Adrian Nicola și Ildiko Denes, dar și invitați din partea Consiliului Județean Timiș, al Inspectoratului Școlar Județean Timiș și un reprezentant al Inspectoratului Județean de Poliție.

Fiecare dintre invitați au rostit scurte cuvântări, prin care i-au încurajat pe elevi să pășească în noul an școlar cu mai mult interes și încredere în sine.

De asemenea au fost menționate și noutățile cu care se poate lăuda Școala Gimnazială din Dumbrăvița, și anume noul balon care acoperă terenul de sport din curtea școlii, și achiziționarea unor containere noi, în care elevii să își poată desfășura cursurile. Tot ca o noutate, vine și faptul că școala din Dumbrăvița beneficiază de pază, astfel că elevii sunt protejați și supravegheați.

Numărul mare de cereri de înscriere, a făcut ca Școala Gimnazială din Dumbrăvița să depașească numărul de 1000 de elevi, astfel că, față de anul trecut școala are cu 4 clase în plus, la ciclurile primar și gimnazial.

 

 

Comments

comments