VIDEO: ACS Dumbrăvița a câștigat în pofida arbitrajului potrivnic
VIDEO: ACS Dumbrăvița a câștigat în pofida arbitrajului potrivnic
Posted by arpad on 11th March 2019
| 210 views

În comparație cu dezastrul de la Ghiroda, ACS Dumbrăvița a arătat o altă față în etapa a XVII-a, în meciul împotriva echipei CS Național Sebiș. Sorin Bălu, antrenorul principal al alb-verzilor a efectuat mai multe modificări în echipa de start, fiind forțat și de accidentări: Adrian Poparadu, Ioan Boancă și Cristian Gălan nu au fost apți de joc pentru partida de vineri.

Având în vedere că cele două echipe au fost vecine de clasament, iar miza a fost rămânerea în plutonul fruntaș, Dumbrăvița și Sebișul nu s-au hazardat în atac. Prima repriză s-a terminat fără gol marcat, jocul fiind unul echilibrat cu o posesie alternantă și ocazii răzlețe în fața porților. Singura fază mai contoversată s-a petrecut în minutul 17, când pe motiv de ofsaid a fost anulat un gol al gazdelor, dar dumbrăvițenii nu au protestat vehement.

În repriza a doua, jocul s-a aprins mai ales în urma unor decizii ale arbitrului Szabolcs Kovács, fratele mai celebrului István Kovács. Totul a culminat în minutul 65, când la o lovitură liberă a Dumbrăviței balonul a ajuns în plasă, dar tușierul Ramona Udrea din Târgu Jiu a ridicat steagul pentru ofsaid. Din imaginile surprinse se vede clar că nici nu putea fi vorba de o poziție afară din joc: zidul Naționalului a rămas pe loc, aceștia fiind foarte aproape de linie. Colac peste pupăză, Kovács în loc să fi fost atent la fază și să treacă peste decizia tușierului, a început să arate cartonașe galbene în stânga și dreapta. Pe fond nervos, gazdele au început să greșească din ce în ce mai des, în minutul 80 chiar căpitanul Laurențiu Telescu a oferit un balon lui Florin Teședan, dar șutul mijlocașului a fost apărat de portarul Robert Miklós. În prelungirile partidei, Mădălin Stancu a executat perfect o lovitură liberă pentru rezerva Albert Voinea, cel care a venit lansat și a marcat golul de trei puncte pentru Dumbrăvița.

ACS Dumbrăvița: Robert Miklos – Eduard Soare, Laurențiu Telescu – cpt., Cristian Podină, Mihai Udrea, Raul Briciu, Mădălin Stancu, Florin Nanu, Alexandru Birău, Dan Silaghi, Dacian Bîrză. Antrenor principal: Sorin Bălu. Rezerve: Mădălin Smaranda, Cristian Gălan, Ioan Boancă. A mai jucat: Adrian Ștefan, Răzvan Rus, Sorinel Jinga, Albert Voinea.

CS Sebiș: Georgios Gakos – Vasile Foris, Cristian Lezeu, Răzvan Onuțan, Florin Teședan, Laviniu Dărăban, Nicolae Ruță, Laurențiu Mateucă, Raul Ember, Claudiu Vereș, Marco Enciu – cpt. Antrenor principal: Cristian Todea. Rezerve: Pavel Horvat – Alexandru Deliman, Sebastian Susan. A mai jucat: Szabolcs Szekely, Rareș Pop, Istvan Bartok.

 

Comments

comments