VIDEO: ACS Dumbrăvița a învinins în derby-ul seriei – Vezi ce a declarat Sorin Bălu după victorie
VIDEO: ACS Dumbrăvița a învinins în derby-ul seriei – Vezi ce a declarat Sorin Bălu după victorie
Posted by arpad on 15th October 2018
| 248 views

ACS Dumbrăvița a câștigat derby-ul seriei a IV-a din Liga 3. Vineri după masă, pe stadionul Ștefan Dobay din localitate s-au înfruntat echipele de pe ultimele trepte ale podiumului, astfel că partida a fost una de șase puncte, esențiale pentru lupta pentru promovare! Până la urmă trupa antrenată de Sorin Bălu a învins la limită, puternica echipă din județul Arad, CS Crișul Chișinău Criș. După prima repriză fără gol marcat, scorul a fost deschiș de Nicu Modan în minutul 48. Alb-verzii au ținut să păstreze linia victoriilor de pe teren propriu, astfel că a întors scorul cu un sfert de oră înainte de terminarea partidei. În minutul 72, rezerva Dan Silaghi a egalat, apoi 2 minute mai târziu Florin Nanu a adus golul victoriei, spre bucuria sutelor de druckeri dumbrăvițeni.

ACS Dumbrăvița a început partida în formula: Miklos Jr. – Soare, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, Udrea, Rus, Bîrză, Nanu. A mai jucat: Ștefan, Silaghi și Pricop. Antrenor Sorin Bălu.

CS Crișul a replicat prin: Mucha –  Clej, Pavel, Gligor, Siminic, Gâlcă, Ianc, Lezeu, Piț, Budur, Modan. A mai jucat: Ciornei, Maghici, Bodri, Antrenor: Adrian Abrudan.

Comments

comments