VIDEO: ACS Dumbrăvița merge ceas pe teren propriu
VIDEO: ACS Dumbrăvița merge ceas pe teren propriu
Posted by arpad on 1st October 2018
| 284 views

ACS Dumbrăvița este de neoprit pe teren propriu în ediția 2018-2019 din Liga 3, seria a IV-a. Nou-promovata din Timiș a câștigat iar pe stadionul Ștefan Dobay, în meciul contând pentru etapa a șasea, împotriva echipei ACS Industria Galda. Meciul de vineri a început practic de la 1:0 pentru cei din județul Alba, oaspeții reușind să deschidă scorul în minutul 3 prin Alecu Cioară. Dumbrăvița a alergat după egalare toată repriza, dar la pauză s-a intrat cu scorul neschimbat. Profesorul Sorin Bălu, antrenorul principal al gazdelor a umblat iar la echipă, după ce a mai efectuat o schimbare după doar 25 de minute de joc. Întâmplător sau nu,  cele două goluri din al doilea mitan au fost reușite tocmai de cei doi noi intrați în minutul 50.  Așadar golul egalizator a picat în minutul 68, când Florin Nanu a transformat o lovitură de la 11 metri, acordat ce centralul Călin Gheorghe Lazăr din Mediaş. Doar cinci minute mai târziu a fost rândul lui Bogdan Centea să se înscrie pe lista marcatorilor cu un şut de la 16 metri, astfel Dumbrăvița a reușit să răstoarne scorul primei reprize și a rămas cu punctaj maxim pe teren propriu.

ACS Dumbrăvița a început partida în formula Robert Miklos – Udrea, Telescu, Podină, Liuba, Rus, Stancu, Briciu, Ştefan, Bîrză, Silaghi. Au mai jucat: Casian, Centea, Nanu și Soare.    Meciul ACS Dumbrăviţa – ACS Industria Galda a fost arbitrat de Călin Gheorghe Lazăr din Mediaş, ajutat de Ioan Daniel Humita din Armeniş și de Alina Voaideș –  Sibiu.

Cu 11 puncte adunate Dumbrăvița a rămas pe locul 3 în clasament, în etapa următoare alb-verzii vor evolua în deplasare, pe terenul celor de la CS Gloria Lunca-Teuz Cermei.

Comments

comments