VIDEO: ACS Kaizen Karate Timișoara crește campioni!
Posted by arpad on 25th April 2019

Atunci când copii de la Clubul Sportiv Kaizen Karate Timișoara au antrenamente este foarte greu să găsiți un loc de parcare pe strada Grigore T Popa, unde se află Sala de Sport SAS. Zeci de părinți își aduc odraslele la Sensei Crina Iasmina Ardelian pentru a-i introduce în tainele karate-ului shotokan! Clubul oferă cursuri pentru începători și avansați marți, miercuri, joi, vineri și sambătă. Echipa Dumbrăvița TV a avut ocazia să asiste la un antrenament, iar micuții karatiști ne-au impresionat de-a dreptul. Printre micuții timișoreni, s-au “infiltrat” și dumbrăvițeni, așa cum este Larissa Angiletta.

Chiar dacă la Kaizen Karate nu se pune încă un accent pronunțat pe performanță, copiii sunt foarte dornici să concureze la diferite competiții interne și internaționale, iar mai mulți dintre ei au strâns deja o salbă de medalii la gât. Indiferent dacă au început cursurile cu doar săptămâni în urmă sau au deja ani de antrenamente în spate, copii au rămas la fel de modești când sunt întrebați de performanță.

Părinții sunt la fel de entuziasmați cum sunt și copiii, chiar dacă mulți dintre ei au încercat mai multe sporturi de la o vârstă fragedă. Desigur sunt și sacrificii atât financiare cât și… de timp liber. În sezonul competiiților nu prea mai au sfârșit de săptămână liber.

Iasmina Ardelian vede totul ca pe o familie, nu degeaba este sportivă, antrenoare și președintele la Kaizen Karate Timișoara.