VIDEO – Așteptarea a luat sfârșit: NEXTFIT DUMBRĂVIȚA și-a deschis porțile!
VIDEO – Așteptarea a luat sfârșit: NEXTFIT DUMBRĂVIȚA și-a deschis porțile!
Posted by admin on 24th September 2018
| 990 views

Începând de vineri, Nextfit Dumbrăvița și-a deschis porțile pentru publicul larg. La Open Day -ul cu acces gratuit Kinga Sebestyén, “regina kangoo jumps” din România a ținut un antrenament special, iar sala s-a umplut până la refuz. Cel mai nou club de fitness din Dumbrăvița oferă un pachet complet de servicii: fitness, aerobic, cycling, personal group training, functional, social bar și nu în ultimul rând o echipă de profesioniști. Sala de pe strada Conac nr. 50 colaborează cu cei de la 7 card, dar se percepe o coplată de 5 lei pe intrare. Din 2019 Nextfit va avea și un bazin semiolimpic cu saună și jacuzzi. Prețul unui abonament pentru o lună pornește de la 99 de lei, iar One Day Pass-ul costă 35 de lei. Abonamentele cu antrenor personal încep de la 350 de lei pentru 5 ședințe.

Raluca Bașu, brand managerul Nextfit ne-a dezvăluit la ce să se aștepte cei care doresc să facă sport în cel mai nou și modern club de fitness din Dumbrăvița.

Acolo unde pasiunea întâlnește experiența, tehnologia și dăruirea fiecăruia la cote maxime, lucruri mărețe prind contur. Orice poveste de succes începe cu formarea unei echipe și identificarea oamenilor – cheie care împărtășesc aceleași valori, credințe și, mai ales, militează pentru un stil de viață sănătos și armonios. Dacă vrei să îți duci antrenamentul la un alt nivel, Nextfit este alegerea potrivită pentru tine! La noi găsești motivația care te propulsează la următorul nivel de performanță!

Nextfit este, în esență, un fitness training club inedit: locul unde întâlnești oamenii care te stimulează să îți atingi obiectivele! Dacă silueta ta nu se îndreaptă spre ceea ce îți dorești, Nextfit îți oferă oportunitatea de a schimba direcția spre un stil de viață echilibrat.

Detalii găsiți la https://www.facebook.com/pg/NEXTFITtimisoara

Comments

comments