VIDEO / Campioanele de la ACS Dumbrăvița au strălucit din nou
Posted by Corina Cocoreanu on 11th October 2017
| 279 views

Cvadrupla campioană ACS DUMBRĂVIȚA se menține în continuare la cote înalte, demarând în forță în turul de campionat care a avut loc în perioada 5 – 8 octombrie la Buzău, unde sâmbătă seara a învins CSM ARAD cu 5-2.

În primele două reuniuni programate joi la Buzău, campioana en titre a dispus cu 5-2 de Pristavu Câmpulung și cu 5-3 de Farul Constanța. Vineri, în a doua zi, timișencele au început cu o victorie, 5-1 cu Politehnica Cluj, iar în reuniunea de după-amiază ACS Dumbrăvița a trecut cu 5-0 de Dunărea Giurgiu, cu câte două puncte reușite de Izabela Lupulescu și Mihaela Dospina, plus Andreea Balint. Și CSM Arad avea tot patru victorii după primele patru reuniuni: 5-0 cu Dunărea Giurgiu și 5-3 cu Politehnica Iași respectiv 5-0 cu Pristavu Câmpulung și 5-2 cu Farul Constanța, ambele vineri.

De asemenea  tot în aceasta lună, pe 27-29 octombrie, ACS Dumbrăvița va găzdui una dintre grupele fazei secunde a seriilor în ETTU Cup, cu competitoare din Grecia, Turcia și Olanda, și anume, conform tragerii la sorți, Sarises Florinas, Kocasinan Belediyesi Spor Club și Dozy Den Helder / Noordkop.

Comments

comments