VIDEO: Concurs Național de Dans Sportiv la Dumbrăvița
VIDEO: Concurs Național de Dans Sportiv la Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 24th September 2018
| 326 views
Sâmbătă 22 septembrie în Sala Polivalentă din Dumbrăvița, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Concursului Național de Dans Sportiv Cupa Mirtysdance.
Evenimentul a fost organizat de clubul de dans timișorean “MirtysDance” iar co-organizator a fost clubul CRYSTAL DANCE din Cluj Napoca, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Consiliul Județean Timiș, Direcția pentru Tineret si Sport Timiș si Primăria Dumbrăvița.
Competiția s-a adresat fetelor solo și sportivilor din categoriile: debutanți, precompetițional, open, precum si concursurilor pe clase valorice. Dansatorii înscriși au concurat pe categoriile de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 de ani la cele două secțiuni standard și latino-americane.
Concursul de dans sportiv de anul acesta a fost jurizat de peste 30 de arbitri naționali, reunind cei mai titrați arbitri din țară.
Cele două secțiuni ale concursului au fost:  secțiunea standard cu vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step si secțiunea latino, cu samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive.
MIRTYS DANCE este o școală de dans pentru copii din Timișoara cu o experiență de peste 11 ani, condusă cu pasiune pentru muzică si dans de Mirtys Staici și Decius Mirea, dansatori profesioniști, sportivi de performanță care la rândul lor au o experiență de peste 16 ani si rezultate importante câștigate in competiții naționale si internationale. Mai multe detalii despre aceștia gasiți pe www.mirtysdance.ro

Comments

comments