VIDEO – Concursul de dans sportiv “Cupa Mirtys Dance 2017” a fost un real succes
Posted by Corina Cocoreanu on 25th September 2017
| 404 views

Cele mai performante cupluri de dansatori sportivi din Romania s-au intrecut timp de doua zile in perioada 23-24 septembrie,la Sala Polivalenta din Dumbravita.

Este o premiera absoluta pentru localitatea Dumbravita, sa gazduiasca o asemenea competitie sportiva de anvergura, din domeniul dansului sportiv. Asadar, Concursul National de Dans Sportiv de Ranking “CUPA MIRTYSDANCE”, s-a desfasurat de-alungul a doua zile , in cadrul caruia au dansat categorii diferite de sportivi. Concursul a inceput cu categoria “debutanti” si “precompetitional” si a continuat cu concursul pe clase valorice, iar in total au luat parte la competitie peste 500 de participanti.

Peste 40 de arbitri nationali cu renume au constituit juriul concursului si de atmosfera extrem de antrenanta s-a bucurat si un public destul de numeros.

La finalul fiecarei grupe de concurs, dansatorii au fost gratificati in cadrul festivitatilor de premiere si emotiile si lacrimile de bucurie au facut sa vibreze intreaga atmosfera din Sala Polivalenta din Dumbravita.

Organizatoarea acestui eveniment de anvergura  este Mirtys Staici, sportiva profesionista de dans sportiv, care conduce Mirtys Dance din Timisoara – o scoala profesionista de dans pentru copii, alaturi de Decius Mirea. De asemenea, Mirtys Staici detine o experienta de peste 15 ani si rezultate importante castigate in cadrul competitiilor nationale si internationale, de dans sportiv , precum Vicecampioni Nationali ai Romaniei si Austriei, Vicecampioni Balcanici si Finalisti la Cupe ale Romaniei. Mai multe detalii legate de activitatea acestei scoli de dans puteti afla daca accesati site-ul www.mirtysdance.ro

Comments

comments