VIDEO: Conferință despre programul Erasmus Plus în Dumbrăvița
VIDEO: Conferință despre programul Erasmus Plus în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 24th May 2018
| 332 views

 

Miercuri 23 mai, în Sala De Mese din incinta școlii din Dumbrăvița a avut loc o conferință a cadrelor didactice, care a avut ca temă de dezbatere, proiectul de dezvoltare instituțională Erasmus Plus.

La această conferință, profesori, educatori și învățători ai Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița dar și din alte unități de învățământ, s-au întâlnit pentru a schimba păreri cu privire la programul Erasmus Plus.

În cadrul acestui proiect, dascălii au avut ocazia să fie implicați într-o serie de activități, menite să îmbunătățească metodele de predare. Astfel că, pe parcursul proiectului, 12 cadre didactice din Școala Gimnazială  Dumbrăvița au fost formate să aplice  diferite mijloace în predare cum ar fi: metode interactive de predare în limba engleză, mijloace de comunicare între parteneri( E Tuning), cursuri de internaționalizare, mijloace IT în predare și altele.

Țările în care profesorii au fost formați sunt: Spania, Malta și Marea Britanie.

Adrian Nicola, directorul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, a declarat pentru Dumbravița Tv că : ” A fost o experiență extraordinară și mă bucur de faptul că am avut ocazia să interacționăm cu sisteme diferite de învățământ. Deja se aplică în școala noastră noile metode și mijloace studiate în cadrul Proiectului Erasmus Plus… De asemenea, este un bun prilej de a încuraja și pe ceilalți profesori să întocmească și să participe la astfel de proiecte.”

Comments

comments