VIDEO: Cum a luat amploare fenomenul baschetbalistic din Dumbravita
VIDEO: Cum a luat amploare fenomenul baschetbalistic din Dumbravita
Posted by arpad on 1st March 2018
| 724 views

Pe lângă fotbal, tenis de masă, karate, judo și sporturi cu motor, în comuna timișeană Dumbrăvița s-au dezvoltat și alte sporturi. Evident pentru acest lucru era nevoie de o sală polivalentă care să permite desfășurarea antrenamentelor și de ce nu și a jocurilor oficiale în condiții excelente. Astăzi vă prezentăm fenomenul baschetbalistic, care a început în Dumbrăvița imediat după inaugurarea sălii, când localnicul Andrei Vaska a înființat secția TMJump Dumbrăvița sub Asociatia Club Sportiv TmJump Baschet Timișoara.

În mod evident iubitorii baschetului din România îl cunosc bine pe profesorul Andrei Vaska, având în vedere că a activat mult timp ca jucător profesionist la WestPetrom Arad, Elba Timișoara, Timba Timișoara, Granitul București, Dinamo București dar și la diferite cluburi din Germania. La antrenamentele din Dumvrăvița Andrei Vaska este ajutat și de un fost coechipier Alexandru Mihuți.

Cei care doresc să se alăture proiectului pot culege informații suplimentare pe site, pe pagina de Facebook  sau direct la sală, în fiecare marți și joi de la ora 18 la 19.

baschet jump

Comments

comments