VIDEO: DANCE FESTIVAL a II-a ediție la Dumbrăvița
VIDEO: DANCE FESTIVAL a II-a ediție la Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 11th June 2018
| 275 views

Sâmbătă 9 iunie 2018 în jurul orei 11:00, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița s-a desfășurat a doua ediție DANCE FESTIVAL, prezentat de RHYTHM DANCE, prin Roxana Oana Iacob cu susținerea Primăriei Dumbrăvița.

Fetițele care au participat la acest festival de dans, au vârste cuprinse între 3-12 ani, și au prezentat mai multe stiluri de dans. Astfel că, spectacolul a început cu fetele de la SPARK, care au prezentat un program de dans latino, urmat de celelalte fete care au dansat balet, dans contemporan, dans modern și au prezentat de asemenea numere de gimnastică ritmică. Obiectele din gimnastica ritmică pe care le-au folosit micile dansatoare au fost cercurile și mingile.

Spre final publicul a fost încântat de numerele de dans prezentate de cele două trupe de fete, câștigatoare ale locului 2 și 3 la concursul internațional de dans INTERNATIONAL DANCE OPEN din Timișoara care s-a desfășurat în luna aprilie 2018, unde au fost 1500 de competitori din 15 țări.

Pentru cei care doresc să își înscrie copiii( exclusiv fete) la cursurile de dans pe care le predă coregrafa Roxana Oana Iacob, trebuie să știe că o pot face începând cu luna septembrie a acestui an, la sediul din strada Mihai Eminescu nr.73, mai exact în incinta Arenei de Fotbal din Dumbrăvița.

Comments

comments