VIDEO – Dance Show în Sala Polivalentă din Dumbrăvița: A fost un spectacol în adevăratul sens al cuvântului!
Posted by arpad on 3rd June 2019

Duminică după masă, Sala Polivalentă din Dumbrăvița a găzduit un spectacol de gimnastică ritmică și dans modern, organizat de antrenoarea de dans Roxana Iacob de la Clubul Rhythmic Dance din Dumbrăvița, împreună cu antrenoarele Lorena Stog și Dana Homiuc. La acest eveniment dedicat dansului au participat aproximativ 60 de copii care învață la Grădinița și Școala Gimnazială din Dumbrăvița, iar programul a cuprins momente de balet, gimnastică ritmică și dans modern.

Fetițele coordonate cu profesionalism de Roxana Iacob, au reușit să obțină și performanțe la câteva competiții de dans internaționale. Astfel au obtinut recent locurile II și III la International Dance Open, unul dintre cele mai prestigioase concursuri internaționale de dans sportiv, la care au participat peste 1500 de sportivi din 11 țări.

Grupele sunt formate exclusiv din copii din comuna Dumbrăvița care se antrenează de două ori pe săptămână din pură pasiune pentru frumusețea dansului și baletului, neavând ca obiectiv marea performanță sportivă, ci beneficiile mișcării pentru sănătate si dezvoltarea armonioasă a corpului.