VIDEO: Debut cu dreptul în Liga 3 – Dumbrăvița a spulberat rivala din Ghiroda
VIDEO: Debut cu dreptul în Liga 3 – Dumbrăvița a spulberat rivala din Ghiroda
Posted by arpad on 27th August 2018
| 330 views

ACS Dumbrăvița a debutat cu o victorie împotriva conjudețenei CSC Ghiroda și Giarmata Vii în Seria 4 din cadrul Liga 3 la fotbal. Gazdele au început meciul timid, timorați probabil de aerul ligii superioare, astfel că vecinii din Ghiroda au dominat ușor ostilitățile, încercând de mai multe ori poarta apărată de tânărul Robi Miklós. Apoi în minutul 26 – când poate puțini s-au aștetptat – Dumbrăvița a deschis scorul: vedeta Raul Briciu a intrat în istoria clubului alb-verde, marcând primul gol din Liga 3 pentru alb-verzi. Uluitor, dar bucuria spectatorilor nu a ținut doar câteva zeci de secunde: imediat după reluare jocului, oaspeții a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Alexandru Baranyi a transformat penalty-ul cu sânge rece, 1:1. În pauză, profesorul Sorin Bălu i-a pus în temă pe elevi, iar Dumbrăvița a arătat mult mai multă determinare, schimbând radical fața și soarta partidei. Dominația gazdelor s-a concretizat repede, alb-verzi forțând în repetate rânduri nesigura linia de apărare a ghirozenilor. În minutul 59 Mădălin Stancu a transformat primul penalty obținut de Dacian Bîrză, apoi  după nici 10 minute mijlocașul și-a repetat isprava de la punctul cu var, de data asta nou-intratul Dan Silaghi a fost faultat în careu. Cu un sfert de oră înainte de final, scorul a ajuns la un neverosimil 4:1, chiar dacă la începutul meciului era greu de crezut, că vom avea o asemenea diferență între cel două echipe. Răzvan Rus a marcat golul patru pentru gazde, după o acțiune proprie. Scorul putea fi mult mai drastic, dar până la urmă, în minutele de prelungire, rezerva Cosmin Saizu a redus diferența pentru oaspeți cu o execuție spectaculoasă.

ACS Dumbrăița-CSC Ghiroda și Giarmata Vii 4:2 (1:1)
Marcatori:
Briciu 26, Stancu 59 (p), 68 (p), Rus 75, respectiv Baranyi 28 (p) și Saizu (90+2)

Liga 3, Seria 4, Etapa 1.
Stadion Ștefan Dobay – Dumbrăvița , 400 spectatori.

Dumbrăvița: Robert Miklós – Udrea (Jinga – min. 90), Telescu (c), Gălan, Liuba – Stancu, Pop – Rus (Centea – min 80.), Briciu, Nanu (Silaghi – min. 55) – Bîrză (Pecarov -min. 85). Antrenor principal: Sorin Bălu.
Ghiroda: Gakos – Semeniuc, Mureşan, Hotca (Totic – min. 70), Horcea – Mancaş (Ciobanu – min. 70), Giuricici (Saizu – min. 81), Ţugui, Berivoiescu – Baranyi (C), Jichici. Antrenor principal: Remus Steop.

Meciul a fost arbitrat ezitant de brigadă Alexandru Nicolae Suvar, Bogdan Ștefan Vasile, Alina Voaideș (toți din Sibiu). Obseratori: Dan Alexandru Miholcea (Bocșa) și Florin Mierea (Timișoara).

Etapa viitoare ACS Dumbrăița se va deplasa la CS Național Sebiș.

Comments

comments