VIDEO: Dumbrăvița a învins Giarmata în derby-ul zonei metropolitane
Posted by arpad on 6th May 2019

Chiar dacă Sorin Bălu, antrenorul principal al gazdelor a avut mulți jucători indisponibili, ACS Dumbrăvița a învins CS Millenium Giarmata în derby-ul zonei metropolitane din Liga 3, Seria a IV-a. Vineri seara, în etapa a XXVI-a alb-verzii a izbutit prima victorie în ultimele patru meciuri, și profitând de jocul rezultatelor Dumbrăviţa a reintrat în lupta pentru promovare, în timp ce Giarmata rămas în “zona fierbinte” a clasamentului.

Oaspeții au spart gheața pe terenul îmbibat cu apă de pe Arena Ștefan Dobay în minutul 19, când fundașul Raul Cochințu a marcat cu capul în poarta lui Robert Miklos, 0:1 . Egalarea a venit foarte repede, cu doar două minute mai târziu, chiar de la Alexandru Daniel Birău, cel care a fost folosit la mijlocul terenului, 1:1.

După pauză Cristian Daminuță, supervedeta de la Millenium a marcat din apropierea porții și părea că cele trei puncte se vor îndreapta spre Giarmata, 2:1. În ultimul sfert de oră Dumbrăvița a renăscut, iar semnalul a fost dat de căpitanul Laurențiu Telescu în minutul 76, când a egalat pentru 2:2. Cu doar trei minute înaintea expirării timpului regulamentar, gazdele au preluat conducerea prin golul marcat de Albert Voinea 3:2, iar Mihai Udrea a marcat în ultimul minut de prelungire și a sărbătorit golul în stilului idolului său, Cristiano Ronaldo. În urma victoriei cu 4:2, Dumbrăvița a rămas pe locul trei, la doar 4 puncte distanță de Reșița și Lipova.

ACS Dumbrăvița: Miklos – Udrea, Soare, Telescu (cpt.), Podină – Jinga, Birău, Stancu, Ștefan, Bîrză, Voinea. Antrenor: Sorin Bălu.

Millenium Giarmata: Narița – Sporin, Covăsală, Cochinţu, Negrei – Stupu, Daminuță, Rosenblum (cpt.), Dincă, Popan, Beloescu. Antrenor: Răzvan Leucă.