VIDEO: Dumbrăvița a învins Ocna Mureș cu 7:1 și se pregătește să înfrunte liderul din Lipova!
VIDEO: Dumbrăvița a învins Ocna Mureș cu 7:1 și se pregătește să înfrunte liderul din Lipova!
Posted by admin on 10th September 2018
| 356 views

ACS Dumbrăvița a învins cu scorul de 7:1 echipa CS Ocna Mureș în-un meci contând pentru etapa a treia din seria a IV-a din Liga 3 la fotbal. La fel ca în prima etapă, gazdele au început timid meciul, primele ocazii de gol aparținând oaspeților din județul Alba, căpitanul Ionuț Drăgan ratând ocazii bune de a deschide scorul. Contrar aspectul jocului, primul gol al partidei a aparținut totuși gazdelor: în minutul 40 Dacian Bîrză a trimis un lob peste portarul Darius Iviniș. La fel ca la meciul cu Ghiroda din prima etapă, dumbrăvițenii s-au bucurat puțin după marcarea primului gol, de data asta SODA a egalat prin Drăgan la doar două minute distanță. Alb-verzii au avut puterea să restabilească avantajul, Bârză finalizând cu mare calm un contraatac la finalul primei reprize. După pauză Dumbrăvița a avut altă atitudine pe teren, semn că profesorul Sorin Bălu a nu a fost deloc calm în vestiar. În minutul 52 Dan Silaghi a majorat scorul și de aici gazdele s-au descătușat cu adevărat. Spre bucuria spectatorilor de pe stadionul Ștefan Dobay, Răzvan Rus a marcat de două ori, apoi Deian Pecarov a reușit dubla, chiar dacă experimentatul atacant a intrat din postrura de rezervă.

ACS Dumbrăviţa a început partida în formula: Robert Miklos – Udrea, Telescu, Gălan, Podină  – Rus, Stancu, Centea  Nanu – Bîrză, Silaghi. Au mai jucat: Casian, Liuba, Ştefan, Pecarov. Antrenor principal: Sorin Bălu.

CS Ocna Mureş a replicat prin: Iviniş – Hunor Kiss, Gorba, Ivaşcu, Şandor, Man, Pereat, Cristea, Domşa, Cociş, Drăgan. Antrenor-jucător: Ionuţ Pereat.

Meciul a fost arbitrat de o brigada sătmărenă alcătuită de Adina Popa, Ciprian Fiter şi Radu Pascu. Observator de arbitri a fost Mihai Jivan (Arad), iar delegat de joc Ion Lupşa (Caraș-Severin).

După două victorii și un egal, ACS Dumbrăvița se află pe locul 2 în clasament cu 7 puncte, urmând să evolueze în etapa următoare chiar pe terenul liderului CS Șoimii Lipova.

Comments

comments