VIDEO: Dumbrăvița a răpus Metalurgistul, dar rămâne la 4 puncte de visul promovării
Posted by arpad on 13th May 2019

Vineri seara, în etapa a XXVIII-a din Liga 3, Seria a IV-a ACS Dumbrăvița a învins cu scorul de 2:0 puternica echipă AFC Metalurgistul Cugir 1939. În urma ploilor abundente, terenul de pe stadionul Ștefan Dobay a fost practicabil, chiar dacă în unele porțiuni, mingea pasată se oprea brusc într-o baltă. Prima reușită a partidei a aparținut gazdelor: căpitanul Laurențiu Telescu a marcat cu capul în minutul 12, după o centrare venită de la mijlocașul Mădălin Stancu. La finalul reprizei, Dumbrăvița putea să primească o lovitură de la 11 metri și cartonaș roșu pentru Vitor Tiago de Freitas Fernandes Vitinha, însă târgmureșeanul Claudiu Ștef a trecut cu vederea faza, din careul lui Andrei Crivăț.

După pauză, Dumbrăvița a forțat golul doi, astfel că în minutul 52 Albert Voinea a fructificat faza pregătită de Raul Briciu. Câteva minute mai târziu Dacian Bârză a fost aproape de majorarea scorului, însă șutul expediat de dumbrăvițean a fost apărat de portarul metalurgiștilor din Cugir. În minutul 70, în urma unui henț la mijlocul terenului, Bârză a primit al doilea galben, astfel că alb-verzii au fost nevoiți să continue partida în 10 oameni. Scorul până la urmă a rămas neschimbat, Dumbrăvița-Cugir 2:0, însă marea rivală CSM Şcolar Reșița a învins cu același scor la Pâncota, pe terenul celor de la Lipova. În urma rezultatelor înregistrate, timișenii rămân la 4 puncte de primul loc, chiar înaintea meciului direct de pe arena Mircea Chivu.

Dumbrăvița: Robert Miklos – Eduard Soare (min. 83, Florin Nanu), Cristian Gălan, Laurenţiu Telescu (cpt.), Cristian Podină – Mihai Udrea, Raul Briciu (min. 65, Alexandru Birău), Mădălin Stancu, Dacian Bârză, Adrian Ştefan (min. 80, Răzvan Rus), Albert Voinea (min. 70, Dan Silaghi-Perju). Antrenor: Sorin Bălu.

Cugir: Andrei Crivăţ – Robert Dicu, Alin Dohotariu, Robert Dican, Raul Iţu, Tudor Saucă, Ioan Grozav, Roland Lang, Paul Păcurar, Adrian Cristean, Fernandes De Freitas. Antrenor: Marius Opric.

Au arbitrat: Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Radu Pascu (Satu Mare) şi Ioan Cozorici (Zalău). Observator de arbitri: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin) și Teodor Biriş (Hunedoara).