VIDEO: Dumbrăvița demolează liderul și urcă pe podium!
Posted by admin on 11th April 2019

ACS Dumbrăvița a primit vizita liderului CS Gloria Lunca-Teuz Cermei în etapa a XXII-a, intermediară din Seria a IV-a din Liga 3 la fotbal. Gazdele au început mai bine meciul de pe stadionul Ștefan Dobay, glonțul a trecut de mai multe ori pe lângă urechea portarului Victor Dömöndi Gârlea, în timp ce Robert Miklós a avut de apărat abia prin minutul 23. Puțin timp mai târziu, în minutul 28, Dumbrăvița a deschis scorul prin Albert Voinea, după o fază lucrată de colegul său din atac, Dan Silaghi-Perju. Florin Nanu a avut posibilitatea de a majora avantajul alb-verzilor, însă veteranul echipei a tras pe lângă bară, astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 1:0.

În al doilea mitan tot Dumbrăvița a presat mai mult, Dan Silaghi-Perju, Raul Briciu, Florin Nanu, dar și proaspăt intratul Eduard Soare au ratat ocazii mari în careul arădenilor. Golul de 2:0 a venit de la o fază clasică marca Laurențiu Telescu, căpitanul dumbrăvițenilor a marcat  în urma unui corner executat de Mădălin Stancu.

După victoria obținută, ACS Dumbrăvița a urcat pe locul trei în clasamentul seriei. Sâmbătă, de la ora 17, Dumbrăvița va evolua pe terenul celor de la CS Crişul Chişineu Criş.