VIDEO: Dumbrăvița din nou victorioasă pe arena Ștefan Dobay
VIDEO: Dumbrăvița din nou victorioasă pe arena Ștefan Dobay
Posted by arpad on 12th November 2018
| 272 views

După surprinzătoarea înfrângere cu Hunedoara și egalul de la Giarmata, ACS Dumbrăvița a reușit să se revanșeze în fața propriilor fani cu o victorie înpotriva echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Meciul contând pentru etapa a XII-a din Liga 3 a debutat cu o ocazie mare de gol: Filip Morar a fost aproape de a deschide scorul pentru oaspeți în minutul 5, dar încercarea lui izbit transversala apărată de Robert Miklos. Dumbrăvița a replicat în minutul 11 printr-un lob nereușit, apoi ritmul meciului a încetinit, chiar dacă oaspeții au dominat la “posesia balonului” Cu doar 5 minute înainte de pauză Dumbrăvița a reușit să deschidă scorul prin Bogdan Centea. Mijlocașul a urcat excelent și a fructificat cu sânge rece ocazia singur cu portarul Cătălin Suciu, 1:0. Imediat după pauză Andrei David a avut o ocazie mare de egalare, apoi Mădălin Stancu a trecut pe lângă 2:0 în minutul 62. După încă o ocazie ratată din partea albaiulienilor, Stancu a reușit totuși să ducă scorul la 2:0. În minutul 74 experimentatul mijlocaș a transformat impecabil o lovitură liberă de la 16 metri. Cu doar șapte minute înainte de terminarea jocului oaspeții au redus din handicap prin Radu Scrob, dar trupa antrenată de Sorin Bălu a știut să-și păstreze avantajul de un gol.

ACS Dumbrăvița-AFC Unirea 1924 Alba Iulia 2:1 (1:0)
Dumbrăviţa:
Robert Miklos – Eduard Soare, Laurenţiu Telescu, Cristian Gălan, Alin Liuba, Mădălin Stancu, Raul Briciu, Mihai Udrea (min. 65, Adrian Ştefan), Denis Casian, Bogdan Centea (min. 65, Sorinel Jinga), Răzvan Rus (min. 90+2, Alin Pricop). Antrenor: Sorin Bălu.

Unirea: Cătălin Suciu – Filip Morar (min. 55, Claudiu Davidaş), Răzvan Ivan, Ioan Grozan, Radu Scrob, Vitinha, Ciprian Selagea, Nicu Giurgiu (min. 77, Daniel Tat), Raul Păcurar, Silviu Mureşan, Andrei David (min. 55, Claudiu Oara). Antrenor: Adrian Bicheşi.

Meciul a fost arbitrat de brigada Călin Gheorghe Lazăr (Mediaş) – Vasile Bogdan (Sibiu) şi Cristian Bumb (Hunedoara). Observator de arbitri Lucian Glogoviceanu (Reşiţa), iar delegat de joc Ovidiu Rad (Arad).

 

Comments

comments