Video – FC Dumbravita – FC Auto Timisoara 5-3 | Vezi toate golurile aici
Video – FC Dumbravita – FC Auto Timisoara 5-3 | Vezi toate golurile aici
Posted by Andrei Guler on 25th May 2015
| 1090 views

Etapa a XXXI-a a Ligii a IV-a a județului Timiș s-a încheiat duminică cu partida FC Dumbrăvița – FC Auto Timișoara, unde au picat nu mai puțin de opt goluri.

Jucătorul meciului, dar cu siguranță și al etapei a fost dumbrăvițeanul Romică Corlăţeanu, care a marcat toate cele cinci reușite ale gazdelor.

Conform așteptărilor, Dumbrăvița deschis scorul repede în meciul cu codașa campionatului, ba mai mult au reușit să și al doilea gol într-un interval foarte scurt. După pauză, când nimeni nu se mai aștepta la un astfel de deznodământ, tinerii din Freidorf au egalat, apoi chiar au preluat conducerea pentru 2-3 și au ratat alte patru ocazii uriașe prin Ignea, Pitic şi Tănăsie.
Dumbrăvița a reușit să întoarcă scorul chiar și în inferioritate numerică, căci în minutul 75 lugojeanul Elvis Nanu a decis să îl elimine pe Roberto Bălan. Elevii lui Florin Macavei s-au mobizalat și au înscris trei goluri în doar zece minute.

dumb-auto

Așadar marcatorii meciului au fost Romică Corlăţeanu în minutele 5, 11, 82, 86 şi 90, respectiv Gheorghe Schipor (min. 65 – din 11 metri), Laurenţiu Berar (min. 70 – din 11m) şi Marius Tănăsie (min. 76).

FC Dumbrăviţa a început partida cu următoarea formație: Robert Miklos – Mihălceanu, Șofronea, Ştreangă, Bălan, Damian, Kovacs, Corlăţeanu, Rosenblum, Giurgiu şi Vlăduţi. Pe parcursul meciului a fost introdus și Șurpanu. Pe bancă au rămas: Arpad Mikloş, Todor, Mura şi Topliceanu.

Harald Pinzhoffer, antrenorul echipei FC Auto a trimis în teren pe: Ilie – Câmpan, Cine, Biro, Antemie, Schipor, Tănăsie, Băluţă, Berar, Ignea şi Pitic. Au mai jucat: Boldea şi Ghiorbe. Pe bancă a rămas: Luminosu şi Rus.

Meciul a fost arbitrată de o brigada lugojeană cu Elvis Nanu la centru, și cu perechea Adrian Bârzava/Mădălin Bulgăraşu la cele două margini.

Comments

comments