VIDEO: Japonezii de la Kangen au deschis sediu și în Dumbrăvița
Posted by arpad on 23rd December 2019
| 304 views

În urma cu 40 ani doi japonezi au decis să aducă puterea izvoarelor tămăduitoare locale în fiecare casă. Astfel, prin procedee unice, au creat primul aparat, primul nu doar din seria Kangen ci și primul și singurul din lume care nu poate fi copiat sau combătut, singurul aparat de apă care a fost testat de zeci de medici și care are acreditari internaționale, în Japonia fiind acreditat ca aparat medical!

Durata de viata a aparatelor este de 30-40 ani, astfel că peste 70% din populatia japoneză încă folosește primul model. Cei de la Kangen spun că aparatul lor este utilizat de personalități precum Donald Trump, Bill Gates sau Mariah Carey, fiind apreciat si promovat de medici consacrati, ca Dr. Hiromi Shinya, care spunea că apa Kangen este o apa bogat alcalina și este considerata cea mai buna apă de băut datorita capacitatilor sale incomparabile de hidratare, detoxifiere și antioxidare.

Kangen Center Banat, centrul nr. 10 în România a fost inaugurat la sfârșitul săptămanii trecute pe strada Ardealul nr. 2 din Dumbrăvița și este cofondat de Florentin Gust și Liana Marin, împreună cu Cristian Ionescu, Aurelian Oniga și Cristina Dragolici, fiind primul centru autorizat din această zonă. Dumbrăvițenii pot vizita centrul Kangen, unde au posibilitatea să consume apa de la rețeaua locală trecută prin aparatul Kangen.

Comments

comments