VIDEO: LIGA 3, Seria a IV-a: ACS Dumbrăvița a rămas invincibilă pe teren propriu
VIDEO: LIGA 3, Seria a IV-a: ACS Dumbrăvița a rămas invincibilă pe teren propriu
Posted by arpad on 24th September 2018
| 318 views

ACS Dumbrăvița a reușit să spele imaginea șifonată de după derbiul cu Șoimii Lipova – când timișenii au pierdut cu 7:2 – astfel că nou-promovata a învins în etapa a cincea din Liga 3, Seria a IV-a cu 2:0 CNS Cetate Deva. Echipa lui Sorin Bălu a deschis scorul repede, în minutul 20 prin Raul Briciu, cel care a finalizat cu bine o centrare venită de la atacantul Dacian Bîrză. Contrar obiceiului de până acum, dumbrăvițenii n-au mai fost egalați imediat după ce au marcat pe stadionul Ștefan Dobay, din contră: în prelungirile primei reprize Mădălin Stancu a transformat lovitura de la 11 metri acordată pentru alb-verzi. În repriza a doua, având avantajul de două goluri, Dumbrăvița s-a concentrat pe conservarea rezultatului și nu a reușit să mai transforme în gol vreo ocazie.

Dumbrăviţa a început partida în formula Róbert Miklós – Ştefan, Telescu, Podină, Liuba, Stancu, Briciu, Rus, Casian, Bîrză, Silaghi. Pe parcursul meciului au mai jucat: Nanu, Udrea, Pecarov şi Centea.

Cetate Deva a replicat prin Apostol – Kelemen, Zaiţ, Radak, Roşie, Boldea, Suciu, Mirică, Finta, Crişan, David.

Meciul a fost arbitrat de arădeanul Tudor Jurcă (Arad), ajutat la cele două tușe de orădenii Ludovic Zifceac şi Marius Matica. Observator de arbitri a fost Alexandru Rojneai din Alba Iulia, iar atribuțiile observatorului de joc au fost îndeplinite de Adrian Copăceanu din Reşiţa.

După primele cinci etape Dumbrăvița a adunat 10 puncte, astfel că a rămas pe locul trei a clasamentului, urmând ca vineri, de la ora 17 să primească vizita echipei ACS Industria Galda.

Comments

comments