VIDEO: Liga 3 – Start dezastruos pentru ACS Dumbrăvița
VIDEO: Liga 3 – Start dezastruos pentru ACS Dumbrăvița
Posted by arpad on 4th March 2019
| 210 views

ACS Dumbrăvița a suferit un eșec usturător în prima etapă din returul Ligii a III-a, Seria a IV-a. Având în gând acel 4:2 din vara, fotbaliștii oaspeți au intrat relaxați pe terenul celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar această abordare i-a costat scump: Nici un sfert de oră n-a trecut din meci și tabela indica deja 2:0, prin golurile reușite de Sebastian Budur (min. 6) și Alexandru Pițuc (min 13). Dumbrăvițenii veniți pentru trei puncte s-au trezit greu din coșmar și au început să alerge după egalare, dar scorul reprizei a rămas neschimbat, 2:0.

Cu greu, dar alb-verzii au reușit să reducă din handicap în minutul 58, prin șutul lui Raul Briciu. Din păcate pentru Dumbrăvița egalarea n-a mai venit, în schimb Ghiroda s-a răzbunat pentru înfrângerea din tur și a mai marcat de două ori: În minutul 73 Sebastian Budur a reușit dubla, iar rezerva Cosmin Saizu a închis tabela la 4:1 chiar în prelungirile partidei.

Ghiroda a început partida în formula Markos Gakos – Alexandru Lazăr, Cristian Bocșan, Rareș Mureșan, Cosmin Mancaș, Petrișor Jichici, Denis Hotca, Alexandru Pițuc, Sebastian Budur, Răzvan Cluci, Alexandru Baranyi.

ACS Dumbrăvița a replicat prin: Robert Miklos –  Cristian Podină, Laurențiu Telescu, Cristian Gălan, Ioan Boancă, Alexandru Birău, Mădălin Stancu, Raul Briciu, Răzvan Rus, Dan Silaghi Perju, Albert Voinea. A mai jucat: Adrian Ștefan, Florin Nanu, Eduard Soare și Emanuel Jinga.

 

Comments

comments