VIDEO: Maratonul Toleranței s-a desfășurat azi în Dumbrăvița
VIDEO: Maratonul Toleranței s-a desfășurat azi în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 25th May 2018
| 422 views

33553609_10212414386261879_4819066113428029440_n

Școala Gimnazială Dumbrăvița, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Dumbrăvița, a organizat astăzi 25 mai 2018, Maratonul Toleranței, care s-a desfășurat pe Arena de fotbal de pe strada Mihai Eminescu. Coordonatorul principal al acestui eveniment și cel care se ocupa an de an ca acest Maraton să se întâmple în Dumbrăvița, este prof. Corneliu Dragomir.

La acest eveniment au participat aproximativ 80 de elevi cu și fără cerințe educaționale speciale, astfel promovându-se sportul școlar și egalitatea de șanse.

Copiii s-au întrecut în diferite probe sportive și s-au bucurat de faptul că au putut interacționa și cu alți elevi veniți de la alte școli din județ.

Școlile participante la Maratonul Toleranței au fost: Școala Generală din Mașloc, Școala Generală din Pișchia, Școala Generală “Sfânta Maria” din Timișoara, Școala Generală “Vicențiu Babeș “din Timișoara, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă”Paul Popescu Neveanu” și Școala Gimnazială Dumbrăvița.

La finalul concursului copiii au primit diplome și medalii, care le-au fost înmânate de către directorul Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, Adrian Nicola și de către organizatorul principal al Maratonului , prof. Corneliu Dragomir. Trofeul cel mare al competiției a fost câștigat de Ștefănigă Raul, elev în clasa a- VIII-a, la Școala Gimnazială din Dumbrăvița.

 

Comments

comments