VIDEO: Nextfit Dumbrăvița se bate cu Bucureștiul pentru titlul de “Let’s move for a better world” România
VIDEO: Nextfit Dumbrăvița se bate cu Bucureștiul pentru titlul de “Let’s move for a better world” România
Posted by arpad on 15th March 2019
| 524 views

În perioada 11-30 martie se desfășoară concursul la nivel mondial “Let’s move for a better world”, organizat de producătorul de aparate de fitness Technogym. Clubul NEXTFIT din Dumbrăvița s-a înscris în competiție și are nevoie de sprijinul și implicarea cât mai multor oameni pentru a strânge un număr considerabil de MOVEs. Concursul este organizat cu scop caritabil, 2000 de MOVEs acumulate înseamnă o masă caldă pentru un copil din Africa, iar clubul care adună cele mai multe MOVEs și câștiga concursul primește aparatură ce va fi donata copiilor nevoiași. Dacă în România acest premiu revine clubului de fitness Nextfit, aparatura va fi donata către Școala Gimnazială Dumbrăvița și Centru de zi din Dumbrăvița. Pănă vineri dimineață Nextfit a adunat peste un milion de MOVEs, urmat de celebrul Pescariu Sports & Spa din București și de clubul Oxygen din Iași!

Așadar la mijlocul săptămânii sala de fitness a lansat o provocare pentru toți iubitorii de mișcare, ce doresc să doneze MOVEs la concursul organizat de Technogym. Nextfit a pus la dispoziție aparatele de cardio, Dj Stafie a venit cu muzica antrenantă, numai bună de a te ține în ritm. Chiar dacă a fost târziu, toate aparatele cardio au fost ocupate de amatori de sport și de binefacere pentru a aduna cel puțin 2000 de MOVEs fiecare.

Miercurea viitoare se anunță un nou party pentru a aduce un imbold concursului. Se pot înscrie la concurs atât membrii Nextfit, cât și persoane din exterior, iar pentru cei care nu sunt abonați, pe perioada desfășurării concursului, dacă au dat JOIN Challenge, vor plăti doar 10 lei/intrare, în loc de 35 lei.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?
1. Descarcă aplicația Mywellness
2. Fă-ți cont sau conectează-te direct cu FB-ul
3. Alege clubul Nextfit
4. Apasă pe “Join the challenge”
5. Vino la Nextfit, îți conectezi telefonul la aparatul de cardio și aduni cât mai multe MOVES.

Mai multe detalii aflați pe pagina: https://www.facebook.com/NEXTFITtimisoara/

Comments

comments