VIDEO – Prezentarea Turistica a judetului Timis; Dumbravitenii sunt asteptati la Zilele Lacului Surduc
VIDEO – Prezentarea Turistica a judetului Timis; Dumbravitenii sunt asteptati la Zilele Lacului Surduc
Posted by arpad on 8th June 2015
| 1044 views

Pe parcursul ambelor zile, pe lac se vor putea efectua plimbări cu vaporașul electric, cu hidrobicicletele, caiacul și catamaranul. Pe mal vor exista locații unde copiii vor putea desfășura activități de aventură și distracție.

De asemenea, în zonă se pot efectua drumeții, se poate vizita Biserica de lemn de la Zolt, iar doritorii pot face plimbări cu ATV-ul sau cu poneii, la pensiunea din localitate. Pe site-ul www.turismtimis.ro vor fi publicate și posibilități de cazare în zonă.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș va trimite, cu sprijinul colegilor Asociației Dunăre Criș Mureș Tisa (DKMT,) invitații către turiști din Ungaria și Serbia. Acestea vor fi traduse și lansate prin intermediul birourilor DKMT din țările vecine.
Barajul Surduc (13)

SÂMBĂTĂ, 20 IUNIE
15,00 – Deschiderea oficială
15,30 – Probă caiac, probă canoe, 2 Dragoane – activitate interactivă – organizatori-spectactori
17,00 – Demonstrații aeriene  – 4 avioane ultraușoare zbor în formație și acrobații
–    2 motodeltaplane
–    2 motoparapante
–    1 avion Cesna 182 cu 4 parașutiști – salturi cu funingine, salturi cu steaguri,salturi în apă, salturi în tandem, 3 lansări de parașutiști
20,00 – concert AM Band
22,30 – Foc de artificii

DUMINICĂ, 21 IUNIE
8,00 – Concurs de pescuit
12,00 – ISU Banat – definlare 10 ambarcațiuni, exerciții căutare/salvare, ateliere 5 bărci+2 scafandri. La mal exercițiu descarcerare 2 caroserii
14,00 – muzică populară
17,00 – inchiderea manifestării

Notă – Programul este, la acestă dată, provizoriu. Până săptămâna viitoare se pot modifica orele, locația, numărul sau ordinea activităților! Toate vor fi anunțate din timp.

Duma-foto

Comments

comments