VIDEO: S-a încheiat campionatul, ACS Dumbrăvița a terminat pe podium!
Posted by arpad on 27th May 2019

ACS Dumbrăvița a încheiat pe podium primul sezon din Liga 3, iar în ultima etapă a făcut spectacol în confruntarea cu ACS FC Avrig. Vineri seara, în ultima etapă din sezon, alb-verzii antrenați de Sorin Bălu au marcat de cinci ori în poarta sibienilor. Puținii spectatori strânși pe arena Ștefan Dobay au putut vedea un lucru mai neobișnuit pe terenurile de fotbal din România. Centralul Dan Gornic a acordat o lovitură de la 11 metri pentru gazde în primul minut de joc, însă golgheterul Voinea a șutat în bară. Totuși atacantul adus în iarnă de la Deva a reușit să deschidă scorul 20 de minute mai târziu din centrarea lui Udrea. După pauză Dumbrăvița s-a descătușat, iar primul care a majorat scorul a fost Nanu, apoi a urmat Rus în minutul 65. Doar patru minute mai târziu Voinea a realizat dubla, așa cum a făcut-o și Nanu câteva minute mai trârziu pentru 5:0.

Un alt moment surprinzător s-a desfășurat în minutul 80 al partidei, când Robert Miklos a fost schimbat cu tatăl său, vicepriamrul Arpad Miklos, cel care a redebutat în Liga 3 după mai multți ani de absență. Veteranul alb-verzilor și-a arătat clasa, având în vedere că a reușit apărarea unui penalty executat de Cornea, astfel scorul a rămas neschimbat: Dumbrăvița-Avrig 5:0.

Dumbrăviţa: R. Miklos (min 80, A. Miklos) – Soare, Udrea, Gălan, Podină – Rus (cpt.), Stancu (min. 60, Jinga), Briciu, Ştefan, Nanu, Voinea (min. 70, Silaghi). Antrenor: Sorin Bălu.

Avrig: Baica – Bucur, Hatea, Macrea, Cornea, Stelea, Hăprian, Chirică, Vlad, Bodea, Simion. Antrenor: Mihai Ianc.

Au arbitrat: Alexandru Dan Gornic – Sebastian Pantea şi Mihai Lucian Berariu (toţi din Arad). Observator de arbitri: Sorin Ciotlăuș & Emil Cristian Gîț (ambii din Deva).