VIDEO: S-a scris istorie la Dumbrăvița! Alb-verzii au primit titlul de campioană pentru câștigarea Ligii a IV-a Timiș!
VIDEO: S-a scris istorie la Dumbrăvița! Alb-verzii au primit titlul de campioană pentru câștigarea Ligii a IV-a Timiș!
Posted by arpad on 21st May 2018
| 496 views

Sâmbătă, 19 Mai 2018 cu siguranță va rămâne în istoria comunei Dumbrăvița ca fiind a zi deosebit de importantă, dată la care s-a început ascensiunea echipei de fotbal spre marea performanță. În etapa cu numărul 30 din Liga a IV-a a județului Timiș, ACS Dumbrăvița a primit vizita celor de la CS Cocoșul Orțișoara, antrenată de renumitul Ghiță Chimiuc. Elevilor lui Sorin Bălu însă nu le-a stat capul la meci, cu toții s-au gândit deja la momentul în care vor ridica cupa deasupra capului. Așadar prima repriză n-a adus schimbare pe tabela de marcaj chiar dacă la posesie dumbrăvițenii au dominat fără doar și poate. În repriza secundă gazdele au marcat două goluri, astfel că nimic n-a mai putut să strice marea sărbătoare.

La ultimul fluier al arbitrului lugojean Ion Copaci au început pregătirile pentru momentele de festivitate, iar în scurt timp îndrăgitul Adrian Cireap, vedeta postului TVR Timișoara, i-a chemat pe rând, pe componenții echipei pentru ca cei din conducerea Asociației Județene de Fotbal Timiș – în frunte cu președintele Romică Malac și vicepreședintele Nelu Poclid – să înmâneze medaliile și tricourile de campion. Evident, cel mai așteptat moment a fost anunțarea căpitanului Laurențiu Telescu, cel care a avut onoarea de a ridica cupa deasupra capului.

Desigur, pentru dumbrăvițenii antrenați de Sorin Bălu și Călin Mada greul abia acum începe. Mai sunt de jucat patru etape din sezonul 2017/2018, dar în paralel se pregătesc și meciurile din barajul împotriva echipei campioane din Mehedinți. Derby-ul de sâmbătă dintre ACS Viitorul Șimian și CS Strehaia s-a terminat însă nedecis, 0:0, astfel că nu se știe încă pe cine o va întâlni Dumbrăvița în lupta pentru locul către Liga 3.

Comments

comments