VIDEO: Cabinetul de Kinetoterapie al Centrului de zi va fi dotat cu ajutorul NEXTFIT Dumbrăvița!
Posted by arpad on 3rd April 2019

Clubul de fitness Nextfit din Dumbrăvița a câștigat concursul național Let’s move for a better world organizat de producătorul de aparate fitness italian Tehnogym, iar conform promisiunilor, Centrul de zi va fi dotat cu aparatură profesională specifică. La începutul săptămânii Raluca Bașu, brand managerul Nextfit a vizitat din nou Centrul de zi de pe strada Kos Karoly, pentru a stabili împreună cu kinetoterapeutul Teodora Papa care sunt necesitățile urgente ale acestei instituții. În aceste zile peste 20 de copii, adică aproape 10% dintre beneficiarii centrului fac exerciții zilnice, specifice dizabilităților de care suferă.

În perioada 11-30 martie peste 700 de oameni au adunat MOVEs pentru a ajuta ca NEXTFIT să câștige concursul național, iar copii de la Centrul de zi să beneficieze de condiții mai bune în sala de kinetoterapie. Competiția a fost organizată în scop caritabil la nivel mondial, 2000 de MOVEs acumulate a însemnat o masă caldă pentru un copil din Africa, iar în fiecare țară, câștigătorul a avut libertatea de a spirijini cu aparatură, o organizație neguvernamentală.

Alina Lozici, directoarea centrului a fost încântată de a participa la competiția din sala de fitness, astfel că a mobilizat exemplar angajatele centrului pentru a pune umărul la victoria finală.

Pentru a impulsiona creșterea numărului de MOVEs, cei de la Nextfit au organziat mai multe eveneminte speciale, printre care trei party-uri și un triatlon special. La cycling s-au implicat din plin și sportivii legitimați la ACS Velocitas Dumbrăvița, cei care au combinat utilul cu plăcutul, ca defapt toți ceilalți participanți care au adunat MOVEs pentru o cauza caritabilă.

După bilanțul făcut de organizatori, în cele 32 țări cei 196.558 de participanți au generat în total 766.995.792 de MOVEs, acesta reprezentând 345.148.106,4 de calorii arse și o pierdere în greutate de 49.306,9  kilograme.