VIDEO: Semieșec pe teren propriu cu codașa din Lugoj, dar Dumbrăvița rămâne pe podium!
Posted by arpad on 22nd April 2019

Vineri după masă, în etapa a XXIV-a din Liga 3, seria a IV-a, ACS Dumbrăvița a suferit un semieșec pe stadionul Ștefan Dobay în compania codașei CSM Lugoj. Meciul a avut un desfășurător surprinzător, mai ales că gazdele au strâns până la ora meciului 45 puncte, iar oaspeții au reușit să adune doar 8 puncte în cele 23 de partide! Echipa Lugojului – înțesată cu mai mulți stranieri necunoscuți – a deschis scorul în minutul 12, când șutul din afara careului expediat de Cristian Onțel l-a lăsat fără replică pe portarul Róbert Miklós. După primirea golului, Dumbrăvița nu a reușit să dea replica, încercările gazdelor au fost extrem de timide în fața porții adverse, astfel scorul reprizei a rămas neschimbat, 0:1.

După pauză, suporterii dumbrăvițeni, împreună cu micuța galerie alb-verde au sperat în “remontada”, iar acest lucru s-a conturat repede prin Raul Briciu, cel care a egalat după o centrare venită din partea dreaptă. Imediat după reluarea jocului, Lugojul a preluat din nou conducerea, tot prin Onțel, cel care a trimis balonul sub portarul gazdelor. Stupoarea a fost și mai mare în minutul 63, când Andrei Cărăbaș l-a lăsat iar fără replică pe tânărul Miklós, iar scorul ducea spre un eșec usturător în fața codașei.

Aspectul jocului s-a schimbat după ce antrenorul alb-verzilor, Sorin Bălu a introdus mai mulți jucători, astfel au ajuns mai multe baloane în careul vizitatorilor. Atacantul Albert Voinea a reușit să reducă din handicap în minutul 80, apoi tot el a reușit și egalarea în finalul meciului dintr-un penalty aprig contestat de banca tehnică a celor din Lugoj. În urma egalului, Dumbrăvița a rămas pe locul 3 în clasamentul seriei.