VIDEO: Semieșec pe teren propriu împotriva nou-promovatei din Becicherecu Mic
VIDEO: Semieșec pe teren propriu împotriva nou-promovatei din Becicherecu Mic
Posted by arpad on 9th September 2019
| 200 views

CSC Dumbrăvița nu a reușit să spargă gheața nici în etapa a III-a din Liga 3, Seria a IV-a, astfel că nou-promovata ACS Fortuna Becicherecu Mic a rămas neînvinsă în urma scorului alb de pe stadionul ”Ștefan Dobay”. Meciul de fotbal a fost sărac în ocazii de gol, iar sporadicele încercări au fost salvate de cei doi portari. Primul șut cu adevărat periculos a venit abia în minutul 33 de la Răzvan Cluci, apoi cu 3 minute înaintea finalului primei reprize, Octavian Drăghici a semănat panică în tabăra vizitatorilor.

Cum era de așteptat, după pauză, elevii antrenați de Sorin Bălu au fost mai periculoși, însă Marco Enciu a ratat chiar și singur cu portarul Cătălin Costoaie. Nu s-a lăsat învins nici goalkeeperul alb-verzilor, Robert Miklos, cel care a apărat un șut periculos venit chiar de le fostul coechipier, Dacian Bîrză! Meciul a fost arbitrat bine de brigada arădeană alcătuită din Tudor Florin Jurcă, Sebastian Pantea și Cristian Cășuț.

În urma rezulatului de 0:0, Dumbrăvița ocupă locul 12 în clasament, cu 2 puncte adunate din 9 posibile. Etapa viitoare dumbrăvițenii vor evolua pe terenul nou-promovatei din Arad, ACS Progresul Pecica.

 

Comments

comments