VIDEO: Târg caritabil de Paști, în Dumbrăvița
Posted by Corina Cocoreanu on 15th April 2019

Sâmbătă și duminică,13 respectiv 14 aprilie, în cadrul Centrului de Zi pentru Copii din Dumbrăvița, s-a desfășurat Târgul Caritabil de Paști care are ca scop principal, sprijinul financiar în beneficiul copiilor din cadrul acestei instituții.

 În cadrul târgului din acest an, au fost prezenți un număr de peste 30 de expozanți care au comercializat o gamă largă de produse. Așadar, vizitatorii târgului au putut achiziționa bijuterii, ornamente și decorațiuni pentru casă, cosmetice bio, icoane pe sticlă, prăjituri de casă, articole de îmbrăcăminte și multe altele. Pe lângă cumpărăturile făcute, aceștia  s-au putut bucura și de programul artistic  oferit de un cor de copii, în dimineața primei zile de târg.

De asemenea, copiii beneficiari ai Centrului de Zi Dumbrăvița au participat în cele două zile de târg, la diferite ateliere de creație și dezvoltare personală, menite să le îmbunătățească calitățile  intelectuale și creative.

Cei prezenți la târg  au făcut donații pentru a veni în sprijinul copiilor beneficiari ai Centrului de Zi pentru Îngrijirea Copiilor în comuna Dumbrăvița. Astfel că toate categoriile de copiii încadrați în acest centru, în funcție de nevoile pe care le au, vor primi sprijin din aceste binevenite donații.