VIDEO: Yard Sale-ul de pe strada Lunei a avut un adevărat succes printre dumbrăvițeni
Posted by arpad on 1st April 2019

În zonele rezidențiale din Statele Unite ale Americii sunt multe obiceiuri între vecini, majoritatea lor sunt reflectate în filme sau reclame tv. În România nu prea ducem plăcintă cu mere la cei care s-au mutat recent pe strada noastră, însă yard sale-ul, adică târgul în curte începe să se împământenească. Sâmbătă după masă timp de cinci ore pe strada Lunei din Dumbrăvița, s-a ținut cea de-a doua ediție a yard sale-ului din comună. Primul acțiune de acest gen s-a consumat mult mai restrâns în curtea organizatoarei, dar având un succes nescontat Alida Bakos a mutat evenimentul în stradă, unde curioșii au putut găsi produse de calitate la prețuri cu adevărat atractive. Ca la orice yard sale care se repectă, nici din Dumbrăvița nu a putut lipsi lemonade stand-ul, copiii având posibilitatea de a testa pe bune abilitățile de antreprenori. Fără doar și poate, vedeta evenimentlui a fost câinele Frodo – The Wonder Dog a psihoterapeutei Cristina Lucaci, cel care a fost alintat la greu de micuții aflați cu părinții la târg.

La Yard Sale-ul dumbrăvițean nu au venit doar din comună, au aflat de eveniment și numeroși potențial cumpărători din Timișoara, Giroc sau Șag. Pe lângă tradiționalele produse de târg, adică haine, biciclete, ustensile de bucătărie sau de grădinărit, Alida Bakos a venit cu doTERRA Essential Oils, iar cei de la Hai-Hui Store au expus un adevărat arsenal de cărți pentru copii.

La inițiativa organizatorilor mai mulți expozanți au donat diferite produse celor de la Centrul de zi din Dumbrăvița, iar pentru ediția din toamnă cel mai probabil acțiunea se va muta într-o locație cu un vad comercial mai bun.