VIDEO+FOTO: Târgul Caritabil de Crăciun din Centrul de zi Dumbrăvița, un succes, în ciuda condițiilor meteorologice!
VIDEO+FOTO: Târgul Caritabil de Crăciun din Centrul de zi Dumbrăvița, un succes, în ciuda condițiilor meteorologice!
Posted by arpad on 17th December 2018
| 262 views

După succesul de anul trecut, Centrul de zi din Dumbrăvița a organizat din nou Târgul Caritabil de Crăciun. Sâmbătă dis-de-dimineață peste 60 de expozanți s-au strâns pe holurile centrului, dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile cumpărătorii nu au fost într-un număr foarte mare. Totuși, cei care au ales să viziteze târgul și în plină ninsoare au putut alege dintre sutele de decorațiuni, jucării, îmbrăcăminte, dulciuri, cosmetice și gablonțuri. Centrul de zi a avut chiar un stand propriu, unde au pus în vânzare obiectele realizate de beneficiarii instituției. Copiii s-au putut bucura și de evenimentele conexe din cadrul târgului, precum atelierele Happy Education a Ioanei Covașă.

Corul Grădiniței Dumbrăvița pregătit de Rodica Schiebel-Anghel a dat tonul bunei dispoziții, apoi Roxana Oana Iacob alături de juniorii de la DANCE (Dedicated Athletic Nevers gives up Controlled Emotional) și Zsolt Ilonczai cu grupul ROSE au delectat asistența cu coregrafiile pregătite pentru eveniment. Valentina Cotinschi (Vocal Coach) alături de Chromatik Voice au avut un mic moment muzical foarte apreciat de public, apoi spre bucuria celor mici a urcat pe scenă Eva Labadi cu spectacolul de teatru de păpuși “Prâslea cel voinic și merele de aur”.

La finalul târgului de două zile s-au adunat din donațiile expozanțiilor și a participanților suma de 4904 lei, semnificativ mai mult față de anul trecut când s-au strâns doar 3283 de lei. Conform conducerii centrului, din banii adunați se vor cumpăra alimente de bază pentru copiii din familii defavorizate!

Conform directoarei Alina Lozici, Târgul Caritabil de Crăciun și-a atins scopul. “Expozanții, cumpărătorii și vizitatorii, care au participat la târg și au făcut donații pentru a sprijini această acțiune caritabilă, au ales să fie alături de copiii beneficiari ai Centrului de zi, chiar dacă a venit brusc ninsoarea și circulația a fost îngreunată. Vă vom comunica informații despre procesul de distribuire a alimentelor către familiile defavorizate, în cel mai scurt timp după finalizarea evenimentului. Acțiunea caritabilă va fi realizată în condiții de transparență, astfel încât toți cei interesați să cunoască toate detaliile. Echipa Centrului de zi, mulțumește tuturor celor care au contribuit în susținerea acestei acțiuni caritabile și urează tuturor Sărbători fericite! și La mulți ani în noul an 2019!” – a concluzionat Alina Lozici.

DumbravitaTV.ro

Comments

comments