Mesaje de sarbatori/ Primar Victor Malac si viceprimar Miklos Arpad
Mesaje de sarbatori/ Primar Victor Malac si viceprimar Miklos Arpad
Posted by admin on 24th December 2015
| 1191 views

Dragi dumbrăvițeni,

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Este momentul cel mai potrivit pentru a fi mai buni, mai toleranţi şi mai generoşi cu cei apropiaţi şi cu cei mai puţin norocoşi decât noi. De sărbători, sufletul să vă fie plin de bucurie, să măsuraţi timpul în clipe petrecute cu cei dragi şi să luaţi cu voi, din fiecare zi, o amintire.

IMG_1817
Sper ca în fiecare casă din comuna noastră să fie simţită bucuria Crăciunului, să domnească liniştea şi bunătatea sufletească. Țin să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut în acest an pentru ca Dumbrăvița să arate că este bine gospodărită. De asemenea, le mulțumesc agenţilor economici, societăţilor şi instituţiilor publice care îşi desfăşoară activitatea în comuna noastră pentru buna conlucrare avută cu Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița și sper ca această colaborare să fie menținută și în 2016.
Îmi doresc, pentru noi toţi, ca anul care vine să ne ajute la realizarea a tot ceea ce ne-am propus. Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă îndrume paşii, să vă aducă lumină în suflete şi să vă dăruiască numai bucurii.

Vă doresc din suflet, Crăciun fericit şi La Mulţi Ani!  Primar Victor Malac 
În prag de sărbători vă doresc să aveţi parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun, să vă bucuraţi și să așteptaţi anul ce vine, un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii și plin de succese. Lumina Sărbători Nașterii Domnului și speranţa care însoţește Noul An, să vă aducă sănătate și împliniri. ff
Crăciun fericit și La Mulţi Ani!
Karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, Csendes lépted kísérje szeretet, Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, Légy boldog ezen a szép napon.

Boldog Karácsonyt! Miklós Árpád alpolgármester/viceprimar

Comments

comments